Jouw innerlijke reis

Jouw innerlijke reis

Over mij

Mijn naam is Chantal Boekdrukker en ik ben eigenaar van de massage praktijk “Massagetherapie Nijmegen”. Ik ben geboren in Amsterdam waar ik gestudeerd heb aan de Hogeschool voor de kunsten. Ik in diverse dansgezelschappen gedanst gewerkt en kijk met veel plezier terug op mijn tijd als danseres bij o.a. Alvin Ailey New York, Introdans en de musical Evita. Na een verkeersongeval ben ik eerder gestopt met dansen en ben ik mij nog bewuster geworden van mijn lichaam en geest. Na mijn danscarrière ben ik een aantal jaren achter de schermen werkzaam geweest en ben uiteindelijk de kant van office manager en pesoneelsmedewerker actief geweest voordat ik de beslissing nam om terug de schoolbanken in te gaan en mij te focussen op een opleiding tot
integraal massage therapeut.

In mijn praktijk aan huis in Nijmegen geef ik oa Massage therapie Holistic pulsing, hoofdpijn en Nek en schouder massages, diepe bindweefsel massage, cupping en Gausha sport en zwangerschapsmassage. Al deze massage worden in zowel mijn praktijk als op andere locaties in het land gegeven. Ook organiseer ik massageworkshops en werk ik regelmatig bij bedrijven voor het geven van stoelmassages aan het personeel.

Ik ben getrouw met Leon en wij hebben twee zonen Bram en Max. Naast mijn werk ben ik actief aan het sporten en de vorm van Yoga, Pilates en fitness speel ik in een Samba band ben dol op dansen en diepzeeduiken en ik hou ervan om te koken.